Geluidswanden

Functionaliteit en decoractiviteit
Hoewel geluidswanden eenzelfde functie hebben: geluidsoverlast beperken, zijn geluidswanden er in vele soorten vormen, maten en kleuren.  Vaak hebben geluidswanden naast een functionele functie ook een decoratieve functie. Een geluidswanden dient een eenheid te vormen met de rest van de omgeving. Geluidswanden kunnen uit een verscheidenheid van materialen bestaan. Zo zijn er geluidswanden die uit beton, kunststof of staal bestaan.

Maatwerk
Iedere situatie waarin een geluidswand geplaatst dient te worden vereist een unieke aanpak en dus een unieke geluidswand. Wij zijn er in gespecialiseerd op maat gemaakte geluidswanden te ontwerpen die passen bij iedere situatie. Het ontwerp dat wij maken betreft iedere keer maatwerk. De omgeving wordt eerst uitgebreid geanalyseerd, waarna een unieke samenstelling van materiaal en vormgeving wordt ontwikkeld.

Unieke formule
Wij maken gebruik van een unieke formule die zich al meermaals bewezen heeft. Al onze ontwikkelde geluidswanden hebben de volgende kenmerken met elkaar gemeen:

  • Onderhoudsvriendelijk
  • Duurzaam
  • Passend bij de omgeving
  • Vandalismebestendig

Veel bouwbedrijven vertrouwen vanwege onze unieke aanpak keer op keer op bedrijf Geluidswanden.nl. Onze nauwe samenwerking met de opdrachtgever tezamen met de kwalitatief hoogwaardige geluidswanden die wij leveren resulteren in geluidswanden die zowel functioneel als decoratief zijn. Benieuwd naar onze gerealiseerde projecten en tarieven? Bezoek dan onze website of neem contact met ons op!