Geluidswerende wanden

Geluidshinder
Wanneer u aan geluidshinder denkt, denkt u waarschijnlijk meteen aan vliegtuigen, treinen en auto's. Hoewel dit natuurlijk de grootste veroorzakers van geluidsoverlast zijn, zijn dit zeker niet de enige bronnen die als zeer storend ervaren kunnen worden door mensen. Ook bedrijventerreinen kunnen voor veel overlast zorgen wanneer deze bijvoorbeeld in de buurt van een woonwijk zijn gebouwd. Echter, niet alleen bedrijventerreinen en infrastructuur zorgen voor overlast. Ook te luide muziek en spelende kinderen worden als hinderlijk gezien.

Geluidswerende wanden binnen kantoorpanden en binnenshuis
Zelfs binnen een gebouw waar veel werknemers aan het werk zijn, kan er veel geluidshinder zijn. Dit kan werknemers van goede prestaties weerhouden. Tevens werken steeds meer mensen thuis, ook thuis kan er veel geluidshinder zijn. Woongebouwen en kantoren zijn dus vaak onvoldoende goed uitgerust om bewoners of medewerkers te beschermen tegen de steeds meer toenemende geluidshinder. Daarom heeft geluidswanden.nl zich toegespitst op het ontwerpen en leveren van geluidswerende wanden. Geluidswerende wanden en geluidsisolatie muren kunnen voor een goede geluidsisolatie zorgen waardoor u aanzienlijk minder last heeft van geluidshinder binnenshuis of binnen een gebouw.

Soorten geluidswerende wanden
Er zijn verschillende soorten geluidswerende wanden waarmee u de geluidshinder binnen een gebouw kunt reduceren. U hoeft niet bang te zijn dat u op uiterlijk hoeft in te leveren. Geluidswerende wanden en design gaan namelijk hand in hand. Er zijn tegenwoordig ontzettend veel oplossingen wat geluidswerende wanden betreft, daarom heeft u ruim de keuze in materiaal en vorm. Zo kunt u kiezen voor geluidswerende glazen wanden of verplaatsbare systeemwanden, zodat u zelf kunt kiezen welke ruimtes het meest beschermd dienen te worden tegen geluidshinder.

Geluidswerende wanden op maat gemaakt
Wanneer u geen nieuwe wanden wilt laten plaatsen of uw huidige wanden wilt vervangen, kunt u ook kiezen voor wandinvullingen van bijvoorbeeld glas in lood die ontzettend geluidswerend zijn. Ook lichtpanelen zijn een optie. Wat voor een soort geluidswand u ook zoekt voor wat voor een budget, wij kunnen deze voor u leveren. Wij zullen eerst analyseren wat de meeste geluidsreductie oplevert in de ruimte en vervolgens maken wij daarvoor een geluidswand op maat. Benieuwd geworden naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op!